حمل کالا به کویت | حمل بار به کویت | حمل محموله به کویت | ترانزیت کالا به کویت | ترانزیت به کویت
کویت کشوری در غرب آسیا و حاشیه دریای خلیج فارس است. این کشور با ایران دارای مرز آبی و با کشورهای عربستان سعودی و عراق مرز خاکی دارد. پایتخت این کشور نیز شهر کویت میباشد.
میدان نفتی بوگان دومین میدان نفتی بزرگ خشکی جهان است که در جنوب شرقی کشور کویت واقع شده است. این میدان نفتی بخش زیادی از تولیدات نفت این کشور را تامین می کند.
قدمت کویت به حدود 1000 سال پیش باز میگردد جایی که براک بن غریر از خاندان آل حمید این محل را برای انبار جنگ افزارها و آذوقه پایه گذاری کردند. اما سال ها بعد حکومت به خاندان آل صباح سپرده شد.
کویت در ابتدا برای تجارت از ایرانیان ساکن استان های بوشهر و خوزستان کمک گرفته است و صدها خانواده بهبهانی از ابتدای رشد این شهر در آنجا سکونت داشته اند و کویت بخشی از رشد خود را مدیون ساکنان ایرانی است.
کویت سرزمینی است هموار و بیابانی که سطح آن پوشیده از ماسه است و پدیدههای طبیعی چون کوهها و رودها در آن وجود ندارد. از آنجا که کنشهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره پیرامون شهر (کویت) میچرخد، از نظر مساحت و جمعیت میتوان مفهوم دولت – شهر را بر کویت نهاد.
کویت از ابتدا کشور مهمی برای کشتیرانی بوده است و همواره مرکز مهمی برای کشتیرانی است.
کشور کویت در سال 1963 به عضوریت سازمان ملل در آمد و از آنجا بود که به عنوان یک کشور مستقل شناخته شد ، حکومت سیاسی کویت مرکب از قوای سه گانه مقننه ، مجریه ، قضاییه است که از یکدیگر تفکیک شده و یک شورای مشورتی امیر کویت را در امور مملکتی یاری می دهد.
فعالیتهای حکومت نیز طبق قانون اساسی توسط مجلس امت کویت کنترل میشود.

در میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مردم کویت از آگاهی و رشد سیاسی و سطح علمی خوبی نسبت به سایر کشورها برخوردارند.
موقعیت جغرافیایی و اقتصادی کویت از دلایل عمده تأثیرپذیری شدید کویت از حوادث خارجی بهشمار میآید.
قرار گرفتن این کشور در بخش شمال غربی خلیج فارس و در همسایگی کشورهای عربستان و عراق و نیز نزدیکی آن به جمهوری اسلامی ایران، جایگاه ویژهای به لحاظ ژئوپلتیکی برای کویت ایجاد کردهاست.
کویت کشوری با مساحت کم و جمعیتی حدود ۱ میلیون (کویتیها)، سرشار از ذخایر نفت و گاز طبیعی او را به یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان تبدیل کردهاست.
ویت با توجه به جمعیت کم و تولید ناخالص ملی بالا، از درآمد سرانه بسیار خوبی برخوردار است. متوسط درآمد سرانه مردم کویت در سال ۲۰۱۸ به ۶۹ هزار دلار رسید در این کشور آمار جمعیت زیر خط فقر صفر میباشد و خانوادهها کویتی از زندگی بسیار مرفهی برخوردارند.
طبیعتاً صادرات نفت و فراوردههای نفتی مهمترین اقلام صادراتی کویت و بیش از ۹۶٪ آن را تشکیل میدهند.
در سال ۱۹۹۴ مجموع ارزش صادرات کویت، ۳۴/۳ میلیارد دینار (بیش از ۱۱ میلیارد دلار) بود که از این رقم ۱۱/۳ میلیارد دینار (۳/۱۰ میلیارد دلار) را صادرات نفتی تشکیل میدادند.
کویت کشوری با مساحت کم و جمعیتی حدود ۱ میلیون (کویتیها)، سرشار از ذخایر نفت و گاز طبیعی او را به یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان تبدیل کردهاست. کویت با توجه به جمعیت کم و تولید ناخالص ملی بالا، از درآمد سرانه بسیار خوبی برخوردار است.

متوسط درآمد سرانه مردم کویت در سال ۲۰۱۸ به ۶۹ هزار دلار رسید در این کشور آمار جمعیت زیر خط فقر صفر میباشد و خانوادهها کویتی از زندگی بسیار مرفه ای برخوردارند.
تمایل به تجملات و تشریفات که به صورت یک خرده فرهنگ در خانوادههای کویتی نمود یافتهاست، برگرفته از همین رفاه بالای اجتماعی است.
نرخ تورم اقتصادی در کویت کمتر از ۰/۲ درصد برآورد میشود؛ کویت یک میلیون نفر نیروی کار دارد که اغلب آنها مهاجران کشورهای خارجی هستند.
کویت به دلیل حضور ایرانیانی که در این کشور ساکن هستند و نزدیکی با ایران روابط گرم سیاسی و تجاری با ایران دارد. به همین دلیل سالانه کالای زیادی میان دو کشور در حال مبادله میباشد.

پاسخ بدهید